Italiaanse 'spookkoeien' gaan aan de haal met Europese landbouwsubsidies

Elk jaar vloeien miljoenen euro’s aan Europese landbouwsteun naar de Italiaanse streek Abruzzo. Op papier staan de bergweides in Midden-Italië dan ook vol grazende koeien en schapen, in de realiteit zijn ze vaak leeg en verwilderd. Waarom betaalt de EU voor niet-bestaande dieren en wat is de rol van de maffia in dit verhaal? Italië-correspondent Angelo van Schaik ging zelf kijken in Abruzzo.

Deel dit topic

Reacties

+2
Nevergiveup
Mafiozi

Je hoeft een aap geen klimmen te leren , en de ambtenaren daar horen er gewoon bij , die krijgen ook best een fooi in box 4.
+5
MTSTAMMINGA
Hoe zit het in nerderland met de subsidie op natuurgrond !! van terrein beheerde instantis ??
+2
-Jan-
@MTSTAMMINGA Daar komt de ellende ook vandaan want ze rekken en trekken door de boeren te traineren door vertroebeling ermee weg te komen
Erik1979..
-DasXfTaMY3-0a3F zoveel corruptie in de eu. Hopelijk gaat iedereen stemmen zodat we nieuwe mensen krijgen die de rotzooi eruit gooien.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , schapen , dieren en landbouwsubsidies geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0